Pure Balance

Energetisch coach voor mens en dier

Mijn naam is Jolanda Bekkers en ik ben woonachtig in Veghel.Ik ben getrouwd en samen hebben wij drie kinderen.Van kinds af aan ben ik opgegroeid met honden., hier is mijn liefde altijd naartoe gegaan. Naast mijn liefde voor honden, trok ook het een verzorgend beroep mij aan. Ik heb daarom, na mijn mavo diploma, de MDGO-VZ en de inservice opleiding tot verpleegkundige afgerond. Uiteindelijk heb ik 18 jaar als verpleegkundige gewerkt in het Elkerliek ziekenhuis te Helmond.

Ik ben hiermee gestopt toen er steeds meer digitale werkzaamheden bijkwamen en daardoor de persoonlijke aandacht voor een patiënt voor mij te minimaal werd. Dit was niet wat ik voor ogen had en mij geen voldaan gevoel meer gaf. Door niet goed te weten wat ik wel wilde, omdat ik kleine kinderen had, gleed ik mentaal langzaam naar beneden. Ik kon niet meer van kleine 

dingen genieten, totdat ik door iemand werd geadviseerd om eens naar een NEI- therapeute te gaan. Door deze techniek, waarbij ze naar een emotionele blokkade in je onderbewuste gaan kijken met behulp van een biotensor, ben ik weer mezelf geworden. Dit was zo'n bijzondere ervaring dat ik daarover meer wilde weten wat de natuur te bieden heeft. Door mijn jongste zoon ben ik in aanraking gekomen met etherische oliën, omdat hij aan de ritalin zou moeten, waar ik niet achter stond. Deze oliën brachten mooie resultaten. Hier ben ik me er meer in gaan verdiepen en ben ik zo distributeur geworden van Young Living.

Door de verschillende contacten die je krijgt als distributeur en mijn eigen nieuwsgierigheid, ben ik in 2018 de NEI-coach opleiding gaan volgen. Als Nei-coach kun je naar emotionele blokkades (deze kunnen uiteenlopende klachten veroorzaken) in het onderbewustzijn gaan en deze uiteindelijk verhelpen. Eind 2018 heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Doordat ik soms de Nei inzette bij mijn eigen honden, kwam ik erachter dat ook zij hier veel baat bij hebben en ik hiermee ook hun welzijn kan verbeteren. Hier ben ik workshops voor gaan volgen om zo honden op een natuurlijke manier te ondersteunen met oliën en de NEI. In 2019 ben ik gestart met de opleiding Hond Natuurlijk Gezond Consulente, welke ik in oktober 2020 heb afgerond. Tussendoor heb ik nog de workshops Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3 en access bars gevolgd, om zo nog meer gebruik te kunnen maken van onvoorwaardelijke energie die om ons heen aanwezig is. Ik heb van 2020-2021 de opleiding tot Reiki Therapeute gevolgd en deze succesvol afgerond.Alles bij elkaar opgeteld heb ik mooie methodes mogen leren die toepasbaar zijn op zowel mensen als op dieren.