Pure Balance

Energetisch coach voor mens en dier

Consult 'Hond Natuurlijk Gezond'

Bij deze sessie ga ik holistisch naar jouw trouwe viervoeter kijken, zowel naar voeding als de de mentale- als de fysieke leefomstandigheden. Door jouw hond te observeren en de informatie die ik verkrijg van zijn/haar baasje, ga ik kijken in welk opzicht ik uw hond kan ondersteunen. Dit kan zijn door advies te geven hoe je om kunt gaan met bijvoorbeeld vaccinaties, ontwormen, anti-tekenmiddelen, voedingsadvies en detoxen. Daarnaast kan ik ondersteuning bieden middels het inzetten van Bach remedies, oliƫn, natuurlijke voedingssupplementen en NEI.

Soms is het noodzakelijk om eerst een diagnose of een medische behandeling van een dierenarts te verkrijgen, voordat we verder kunnen om de balans in het lichaam van uw hond op een natuurlijke wijze te herstellen.


Door de vele ballast die een hond binnenkrijgt (denk aan teveel koolhydraten, anti-luizen/teken middelen, vaccinaties, medicijnen, uitlaatgassen, stress enzovoort) kan jouw hond klachten gaan krijgen. De opgenomen ballast slaat zich op in en rond de cellen van uw hond, waardoor de informatie moeilijk wordt doorgegeven en daardoor cellen en organen overbelast kunnen raken. Door deze overbelasting gaan zich op den duur klachten ontwikkelen. Kleine symptomen geven al aan dat er iets niet goed in balans is, bijvoorbeeld regelmatige traanogen en/of een vette of droge vacht. Ook klachten als gedragsverandering, angsten, jeuk, moeilijk lopen enz kunnen op een natuurlijke manier opgelost worden. Daarnaast kun je ook voor kleine, acute situaties natuurlijke middelen inzetten. Bijvoorbeeld bij kleine wondjes of hotspots.