Pure Balance

Energetisch coach voor mens en dier

Nei staat voor Neuro Emotionele Integratie. Dagelijks maak je van alles mee waarmee ook emoties gepaard gaan. Sommige gebeurtenissen kun je langs je heen laten gaan, andere sla je bewust op zonder ze echt te verwerken. Zo kan het gebeuren dat er teveel onverwerkte emoties opgeslagen worden , die op den duur klachten kunnen geven omdat er een disbalans komt tussen het bewustzijn en het onbewustzijn. Zulke klachten zijn bijvoorbeeld: slecht slapen, hoofdpijn, eczeem, dyslexie, homonale problemen (fertiliteitsproblemen). Met behulp van een biotensor ga je naar je onderbewuste en zoek je de gebeurtenis op die een emotionele blokkade heeft veroorzaakt, die je klachten hebben gegeven. Het mooie van de NEI therapie is dat je het niet hoeft her te beleven waardoor iets is ontstaan, maar door de integratie weet je onderbewuste wat er heeft plaats gevonden en wordt het bewust gemaakt, waardoor klachten verdwijnen. Dit kan soms na 1 keer zijn, soms heb je meerdere sessies nodig.Reiki komt van de Japanse benaming: Rei = universele en Ki= lichaamsenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij leven.


Met deze eeuwenoude methode waarbij gewerkt wordt met deze energie, ga je de tekorten aan die energie in het lichaam oplossen, zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld. Door het sturen van deze energie, activeer ik het zelfhelend vermogen van het lichaam. Reiki kan niet alle ziektes genezen, maar wel de klachten verminderen en zo aangenaam mogelijk maken. Zowel fysieke als mentale, emotionele disbalansen kunnen door middel van de Reiki techniek weer in balans komen en daardoor voel je weer meer harmonie in je lichaam.


Reiki is geen vervanger van een reguliere geneeswijze, maar een aanvulling daarop.Door 32 punten op je hoofd lichtjes aan te raken, kun je moeiteloos en gemakkelijk gedachtes, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen loslaten die ervoor zorgen dat je een belemmering ervaart in je leven. Dit kan op verschillende vlakken toegepast worden, zoals slecht slapen, angst, stress, geld, enzovoort. Gelukkig hoef je het niet te begrijpen om het te laten werken. Het is een techniek gebaseerd in het omzeilen van je logische brein.


Access bars is een verzorgend en ontspannend proces, waarmee je alle aspecten in het leven kunt loslaten waarin je bereidt bent om dit te veranderen. Access bars is geen vervanging van de medische wereld, maar kan wel een ondersteuning daarin zijn.De oliën van Young Living zijn 100% pure oliën. Door deze oliën goed af te stemmen op een persoon, kun je mooie ondersteunende resultaten behalen. Het proces is geheel in eigen handen van dit bedrijf. Vanaf het zaadje tot het eindproduct. De oliën zijn afkomstig uit alle delen van een plant, bloem of boom. Door middel van stoomdestilatie, onder de juiste omstandigheden, verkrijgen zij de pure oliën. Er komen geen chemicaliën aan te pas. Ze maken zowel van een wortel, stam, schors, bladeren oliën en afhankelijk daarvan heeft ieder olie zijn werking. Bijv van de wortels, is aarding.


De oliën zijn geen vervanger van de medische wereld, maar kunnen wel een ondersteuning zijn.E.F.T. staat voor Emotional Freedom Technique en letterlijk betekent dit: het vrijkomen en losmaken ( loslaten) van emoties. Samen met een affirmatie van een klacht en een kloptechniek op de hoofdmeridianen zorgt ervoor dat er snel veranderingen voelbaar is tav emoties. Hierbij stimuleer je het zelfhelend vermogen van je lichaam waarbij blokkades opgeheven worden en de lichaamsenergie weer vrij kan stromen, waardoor klachten verdwijnen.


E.F.T. kan worden ingezet bij verslavingen,( roken, drank, eten) - leerproblemen ( dyslexie, ADD, ADHD),- belemmerde overtuigingen ( "ik kan het toch niet, wie zit er op mij te wachten),- rouw. EFT is geen vervanger van de medische wereld of medicatie, maar kunnen wel een ondersteuning daarin zijn.Sedona is een loslaat techniek waarbij je overtuigingen, oordelen loslaat en daardoor negatieve emoties omzet naar geluk, liefde en vrijheid. Vrijheid ontstaat als je ervoor kiest je niet langer van je stuk te laten brengen door de gebeurtenissen in je leven. Je bent je gevoelens niet, maar je hebt gevoelens. Alles wat je hebt kun je loslaten. Elk gevoel dat niet wordt losgelaten wordt opgeslagen in ons onderbewuste. Deze kunnen op den duur klachten gaan geven. Met deze techniek hoef je niet naar de situatie te gaan/herbeleven, je kijkt alleen maar of je een gevoel wil vasthouden of wil loslaten.Dit is een heerlijke massage waarbij ik gebruik maak van 100% etherische oliën. Deze behandelingsmethode heeft een krachtige werking , maar verder een veder lichte behandeling is. Het is een combinatie van pure oliën ( aromatherapie), vitaflex technieken, massage op de rug en voeten. Zowel fysiek, mentaal als op emotioneel gebied heeft deze techniek invloed om je lichaam in balans te brengen.


Je kunt deze massage inzetten bij:

- Pijnlijke spieren, stijfheid, rugpijn

- Het versterken van het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie.

- Creëren van balans lichaam en geest.

- Verminderen van stress, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en stemmingswisselingen

- Reumatische aandoeningen, gewrichtsklachten, fibromyalgie- Het verbeteren van de spijsvertering en hormoonhuishouding.

Hieronder vind je een korte beschrijving van de verschillende behandelingen. Neem gerust contact op als je hier meer informatie over wil of een afspraak wil maken.

Nei Therapie

Reiki

Access Barrs

Etherische oliën van Young Living

E.F.T.

Sedona

Rain drop massage